De Nieuwe Aarde frequenties

Waar komen De Nieuwe Aarde frequenties vandaan?

De oorspronkelijke basis van De Nieuwe Aarde-frequenties zijn dertien kernenergiën die de evolutie van ons bewustzijn projecteren, begeleiden en helen. Hun oorsprong vinden we in het Zuid-Franse katharengebied Languedoc-Roussillon. De betekenis en overtuiging van de frequentie-energie zit daar letterlijk in de grond. De aarde bestaat daar namelijk voor een deel uit edelsteen dat gemakkelijk trilling en informatie opslaat, dus ook van de geschiedenis van het gebied en het volk dat er leefde. Een erfgoed van een volk, dat door hun manieren van communiceren en leven, nauw contact stonden met de Aarde.

Wat doen De Nieuwe Aarde frequenties?

Jij als persoon, als wezen, bestaat uit energie. Maar waar veel mensen niet bij stil staan, is dat emoties en uitingen ook trilling bevatten en een frequentie dragen. Die uitingen, in combinatie met de energie van ons als wezen, resoneert de hele dag mee op de energie van de aarde. Dit samenspel doet niet alleen iets met jou en met de aarde, maar ook met je omgeving. Het vormt ons. Hoe wij zijn, hoe we in ons vel zitten en hoe het met de aarde gaat. Het is een wisselwerking. Wanneer je lekker in je vel zit dan merk je dat alles als het ware vanzelf gaat. Dingen komen moeiteloos naar je toe en verschijnen precies op tijd op je pad, zonder dat je daar keihard voor hoeft te werken of te knokken. Jouw energie loopt dan synchroon met de energie van de Aarde.

De aarde is sinds 2012 bezig haar trillingsfrequentie te verhogen. Dat gaat eerst geleidelijk waardoor je het niet zo in de gaten hebt maar op den duur kan ontaarden in een sneeuwbaleffect. Heb je inderdaad het gevoel dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit, maar weet je niet precies waar dit door komt? Dan kan het zijn dat jouw eigen energie en trillingsfrequentie niet meer in samenspel is.

Wanneer energie niet (meer) matcht met onze acties, reacties en beweegredenen, dan kun je uit balans raken. In kringetjes draaien. Blijven hangen in emoties die je naar beneden halen. Vaak geldt dat dan automatisch ook voor de mensen met wie je in contact staat. Het kan een domino effect teweeg brengen. Hoe dat ontstaan is, is dan niet meer relevant. Wat wel belangrijk is, is hoe je omgaat met het effect en de uitwerking ervan. Het helpt jou om dit proces te kunnen zien en te begrijpen.

DNA-frequenties remedies ondersteunen hierbij. Ze brengen een wisselwerking teweeg zodat je niet meer zo snel ondersteboven raakt en in je kracht kan blijven staan: In harmonie met je omgeving en met jezelf. Resultaat: Opnieuw bewust worden en leven!

DNA-frequenties remedies zijn voedingssupplementen die bestaan uit DNA frequentie energie en edelsteen energie. Deze frequentie essences zijn toegevoegd aan water en brandy. Samen met de behandelaar (in dit geval Patricia) wordt onderzocht welke frequenties voor jou nodig zijn ter ondersteuning en inzicht bij hulpvragen of bij vragen over het leven en processen.

DNA-frequenties remedies laten jouw energie weer samenwerken met de energie van de Aarde, zodat je beter gaat voelen wat de bedoeling is. Ze bieden daarom heling voor jou als persoon, als energetisch wezen.

DNA-frequenties remedies werken op emotioneel, mentaal, spiritueel en fysiek niveau en daarbuiten. Ze dringen diep door tot in de celkern. De frequentie remedie wordt verdund geprepareerd in een pipetflesje van 30 ml. De dosering is 4x 3 druppels in een glas water of onder de tong. Maar de remedie kan ook op het hoofdkussen worden gedruppeld voor het slapen gaan. De remedie op de polsen wrijven of andere lymfe kan ook effect hebben. Het is maar net waar je je goed bij voelt.

Wat zijn De Nieuwe Aarde frequenties?

De Nieuwe Aarde-frequenties bestaan uit energie-remedies, hologrammen, foto’s, pianomuziek, aurasprays en edelstenen die elkaar aanvullen en ondersteunen. De eerste twaals frequenties zijn opgehaald en gemaakt in het land van de katharen, de streek Languedoc-Rousillon in Zuid-Frankrijk. De dertiende frequentie openbaarde zichzelf in Egypte. In de speelse afkorting 'DNA' komt hun vermoedelijke relatie met ons DNA tot uitdrukking.

 

De frequenties raken stuk voor stuk op diepgaand niveau. Je kunt ze daarom zien als een representatie van dertien kernenergiën aanwezig binnen de verschillende levensfases waar we ons als mens in bevinden. Ze openbaren hoe we hier als individu mee omgaan, geven inzicht in waar ons bewustzijn toe in staat is en helpen ons door de fases heen die extra ondersteuning behoeven. Ook laten ze zien waarom je hier gekomen bent op aarde en wat jouw unieke bijdrage kan zijn. Ze begeleiden onze evolutie naar bewustwording.

De 13 Nieuwe Aarde frequenties

 1. Loslaten
 2. Geboorte
 3. Authenticity
 4. Mannelijke energie
 5. Vrouwelijke energie
 6. Het Collectief
 7. Bezinning
 8. Dynamiek van Moeder Aarde
 9. Inzicht
 10. Communicatie (contact)
 11. Het Al(omvattende)
 12. Zijn
 13. Overgave

We bevinden op ons op dit moment in het Aquarius Tijdperk, ook wel het Gouden Tijdperk of Nieuwe Tijdperk genoemd. De energie-remedies, hologrammen, foto’s, edelstenen en pianomuziek ondersteunen dit evolutieproces en maken een versoepelde transitie, mogelijk. De tijd is NU.

Waarom heeft Patricia de opleiding "De Nieuwe Aarde" energie frequenties gevolgd?

Eigenlijk is het een vervolg op wat ik doe samen met mijn paard Lynn. Lynn reageert op de energie die wij om ons heen hebben. De energie die zij bij ons opvangt, geeft zij weer in haar gedrag. Hoe dit werkt, heb ik beschreven op de pagina 'Paardencoaching'. De combinatie Paardencoaching en DNA frequenties werkt heel effectief en doeltreffend. Maar het is geen must.

Werken met  de energie-frequenties kan dus met en zonder Lynn. Net zoals Paardencoaching met of zonder de inzet van DNA frequenties kan.  Belangrijkste is dat er gekeken wordt wat je nodig heeft om je beter te voelen. Dit is voor iedereen persoonlijk.

Vertrouwen en motivatie zijn hierbij de twee sleutelwoorden!

Wat zijn de tarieven?

 • Het intakegesprek is sowieso gratis. Tijdens zo een gesprek gaan we kennismaken, jouw hulpvraag en jouw verwachtingen bespreken en uiteindelijk voelen of er een 'klik 'is. Wat er na dit intakegesprek volgt is voor iedereen weer anders. Er is geen vast traject of behandelplan. Het volgende is mogelijk:
 • Eénmalige sessie met flesje remedie € 50,00
 • Eenmalige sessie met flesje remedie en Paardencoaching € 90,00
 • Na een eerste sessie ontstaat er meer duidelijkheid om wel of niet een traject in te gaan. Het kan ook zijn dat een éénmalige sessie al voldoet. Een traject gaan we samen zorgvuldig samenstellen en dan ook bepalen welke kosten aan dit traject verbonden zijn. Belangrijk is dat alles bespreekbaar is vanuit oprechtheid en vertrouwen...

De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.