Wat is de Avalon ELA-energie?

De magische Avalon ELA-energie voerde ooit de boventoon in Egypte, Lemuria en Atlantis. Doordat de magie werd misbruikt op aarde, trok de Bron de energie terug. 

De Avalon ELA-energie wordt ons opnieuw geschonken door de kosmos om een deel van ons karma weg te halen zodat we een snellere ontwikkeling doormaken.

We hebben te maken met  een verandering van energie; een kosmische transformatie van een nieuw bewustzijn (De Nieuwe Tijd, zie ook DNA frequenties). Deze transformatie wordt door ons wel degelijk gevoeld, alleen kunnen we het niet zo gemakkelijk begrijpen.  Deze verandering van energie gaat heel geleidelijk. Ons DNA past zich hierop aan. Energieën die vroeger helend voor ons waren, zijn nu normaal en verliezen hun kracht.  We leven in een tijd waarin veel mensen te kampen hebben met een depressie, een burn-out, psychische klachten, een chronische ziekte  en ga zo maar door... Het gevoel van 'niet lekker in je vel zitten' en niet weten waar dat nou vandaan komt, kent bijna iedereen wel.

De Avalon ELA-energie is een zeer liefdevolle, krachtige, helende energie. De energie raakt de diepere lagen in ons aan en staat in verbinding met de oude krachtige wijsheid uit Egypte, Lemuria en Atlantis: de drie kosmische belangrijke beschavingen.

Ik ben opgeleid door Marion Berndsen, Instituut voor mentale training. Om privé redenen ben ik in 2021 met haar in contact gekomen. Inmiddels is zij mijn mentor en naast  de opleiding Avalon ELA- energy healing heb ik ook de opleiding Spirituele Stervensbegeleiding afgerond en start ik in september 2023 met de opleiding 'Verdieping Mediumschap'

Wat doet de Avalon ELA-energie?

De Avalon ELA-energie is krachtig, zuiverend en helend.   De liefdevolle energie dringt door tot de kern van het energetisch systeem.  De Avalon ELA-energie kent geen beperkingen en de werking  ervan is breed en helend, zowel geestelijk als fysiek. Tijdens de opleiding heb ik  5 initiaties (verbinding ) ontvangen om met deze energie te mogen werken. Blokkades, zelfs oude blokkades,  op lichamelijk, geestelijk en spiritueel gebied worden weggehaald en het proces van herstel wordt in gang gezet. De energiestroom zorgt ervoor dat je je geaard voelt en weer in balans komt. Dit heeft natuurlijk tijd nodig want iedere verandering vergt tijd.

Voor wie is een behandeling geschikt?

Een behandeling met de Avalon ELA-energie is voor iedereen en voor elke klacht geschikt. De energie werkt zowel voor geestelijke als lichamelijke klachten. Ze kent geen beperkingen. Er zal altijd een verbetering optreden ! Het is niet van te voren te zeggen waar de energie naar toe gaat. Een lichamelijke klacht kan door de energie verbeterd of opgeheven worden. Maar het kan ook zijn dat de energie voor een verhoogd bewustzijn zorgt en dat het duidelijk wordt waarom de klacht bestaat. Het wordt helder wat er

veranderd moet worden. Ook hierin kan je begeleiden maar dan gaan we een heel ander traject in. 

De Avalon ELA-energie helpt bij o.a. de volgende klachten:

 • Stress, spanning
 • Vermoeidheid, lusteloosheid
 • Belemmerende emoties zoals: angst, woede, verdriet
 • Lichamelijke klachten
 • Twijfel, dualiteit, welke richting moet ik op?
 • Loslaten, oude wonden
 • Groeien in zelfvertrouwen

Wat houdt een Avalon ELA-energie healing in?

Het aantal behandelingen varieert van 2  tot maximaal 6 behandelingen. Na de behandeling heeft het lichaam tijd nodig om te herstellen daarom zit er een bepaalde periode tussen de behandelingen.

Iedere behandeling is anders. Het hangt ervan af wat 'er aan de hand is' en waar de energie naar toe gaat en wat ik intuitief voel. In een gesprek, wordt meestal al veel duidelijk.  Belangrijk is dat je 'open' staat voor de behandeling en dat je mij vertrouwd en je veilig voelt. Wanneer je gespannen bent of misschien wat angstig of onzeker dan doen we eerst een korte meditatie of een ademhalingsoefening om in de ontspanning te komen en dat je is zo min mogelijk in je hoofd (denken) gaan zit en zo veel mogelijk in je hart (gevoel). Ons hart is immers zuiver en wordt niet 'gegijzeld' door onze gedachten...

Een behandeling kan liggend, op de massagetafel, of zittend. Het is maar net wat voor jou het prettigst voelt.  Ik zal je ook vragen of ik je wel of niet mag aanraken. De aanrakingen zijn heel subtiel.

De healing is helemaal in stilte en duurt maximaal 30 minuten: 

 • Als eerste ga ik 'afstemmen' . Dit doe ik door je hoofd vast te houden en in verbinding te komen met de Avalon ELA- energie.
 • Vervolgens leg ik mijn handen op jouw schouders om met jou in contact te komen. Ik 'scan' dan als het ware  energie door jouw heen.
 • Vanaf je basischakra tot je kruinchakra open ik 1 voor 1 de  7 chakra's en haal ik belastende energie weg en vul ik een tekort aan.  
 • Verder is de behandeling afhankelijk van wat ik voel. Alles heeft met de energiestromen te maken. 
 • Het kan zijn  dat ik tussen de behandeling door een spray van De Nieuwe Aarde frequenties of een mineraal (steen) gebruik.

Na de healing is er alle tijd om te praten over hoe jij de behandeling hebt ervaren en hoe ik de behandeling heb ervaren. 

We overleggen dan ook of de behandeling passend voor jou is. De rest volgt dan vanzelf. 

Lichamelijke reacties: een ontspannend gevoel, energie boost, vermoeidheid, hoofdpijn, huilen, boosheid. Of juist een verergering van de klachten. Dit is maar tijdelijk. Het is belangrijk om de dag van de behandeling rustig aan te doen. en veel water te drinken zodat de afvalstoffen uit het lichaam ,kunnen verdwijnen.

Vaak krijg je na een behandelingen inzichten, dingen worden helder en je gaat anders in het leven staan. 

Wat zijn de kosten van de Avalon ELA -energie healing?

De totale behandeling (voorgesprek, healing, terugkoppeling) duurt meestal ruim 1 uur.

De kosten hiervoor zijn: €  55,-